Contact opnemen
Slimme vragen

Veel gestelde vragen

Slimmeverkopers.nl, ook iets voor jou!

 

Algemeen

 • Ben ik gebonden aan het waarde-advies van de makelaar?

  Nee, zeker niet. De waardebepaling van de makelaar is indicatief, bedoeld om jouw woning tegen een marktconforme vraagprijs aan te bieden. Wil jij jouw huis voor een andere prijs aanbieden, dan kan dat uiteraard. 

 • Hoe weet ik dat er mensen willen komen kijken naar mijn huis?

  Een geïnteresseerde in jouw woning vraagt een bezichtiging aan via de site van Slimmeverkopers.nl of via Funda. Onze backoffice zal deze aanvraag in het online dossier plaatsen. De geïnteresseerde krijgt een mail van ons waarin staat, dat jij zo spoedig mogelijk contact opneemt voor een afspraak. Jij neemt vervolgens zelf contact op met de geïnteresseerde om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

 • Hoe weet ik of een kijker interesse heeft in mijn huis?

  Indien een bezichtigingsaanvraag is gedaan, ontvangt de geïnteresseerde via onze backoffice een mail, dat de bezichtiging wordt ingepland door de verkoper/bewoner van de woning. In deze mail zit een bijlage met een biedingformulier. Indien de geïnteresseerde na de bezichtiging een bod wilt gaan uitbrengen, dient hij dit te doen d.m.v. het invullen van het biedingformulier.

 • Ik heb een pakket besteld. En dan?

  Na je bestelling krijg je een welkomsmail met uitgebreide instructie en kun je direct aan de slag. Er wordt o.a. een account voor je aangemaakt voor een online dossier. Onze backoffice schakelt de fotograaf in, deze zal hierna rechtstreeks een afspraak met je inplannen. Er zal ook een afspraak worden ingepland voor de woningopname, waarna onze NVM makelaar contact met je opneemt om het waardeadvies te bespreken. Eigenlijk gaat alles vanzelf.

 • Ik wil een pakket bestellen. Hoe gaat dat?

  Op de site kun je eenvoudig een pakket bestellen, net zoals je bij andere webwinkels een artikel koopt. Maak een keuze uit één van onze pakketten. Daarnaast kan gekozen worden voor diverse aanvullende diensten.

 • Ik wil meedoen met de NVM Open Huizen Dag. Kan dat?

  Ja, uiteraard kan dat. Sterker nog: je kunt bij Slimmeverkopers.nl onbeperkt open huis houden. Je bent niet gebonden aan de NVM Open Huizen Dag die twee keer per jaar wordt gehouden. Stuur een mail naar onze backoffice met datum en tijdstip en wij zullen ervoor zorgen dat het open huis op de diverse sites wordt gepubliceerd, bovendien ontvang je een presentatiepakket met instructies.

 • Welk pakket moet ik kiezen?

  Pakket 3: voor degene die gemakkelijk en voordelig zijn woning wilt verkopen, is pakket 3 de juiste keuze. Dit pakket omvat o.a. een professionele fotoserie en een fraaie plaatsing op Funda. Tevens krijg je van Slimmeverkopers.nl een professionele instructie met onderhandelingsadvies.

  Pakket 2: hiervoor kies je als je wilt uitblinken in de presentatie van je woning. Bewezen is, hoe beter de presentatie, hoe meer interesse er zal zijn en hoe hoger het verkoopresultaat. Je krijgt in dit pakket een compleet mediapakket met uitgebreide, professionele fotografie, plattegronden, 360° foto’s en een woonvideo. Onze NVM makelaar voert de onderhandelingen met als resultaat een optimale verkoopprijs.

  Pakket 1: ben je voor het èchte online gaan, wil je ècht een maximale opbrengst voor je woning en houd je van een beetje avontuur! Kijk dan eens naar ons unieke Slimste pakket. Daarbij wordt je woning verkocht met het helemaal bij-de-tijdse ONLINE BIEDEN, een door NVM ontwikkelde tool, waarbij gedurende een vastgesteld tijdstip online (vergelijkbaar met bekende veilingsites) dus transparant, kan worden geboden op je woning. Lees hier hoe dit systeem van Online Bieden werkt.

Heeft u een andere vraag?

Gebruik het onderstaande formulier om hem te stellen. Of bel ons;

085 7737 377