Contact opnemen
Slimme vragen

Veel gestelde vragen

Slimmeverkopers.nl, ook iets voor jou!

 

Woning plaatsen

 • Iemand wil een bod doen. Hoe gaat dat in zijn werk?

  Iedere geïnteresseerde krijgt van ons een biedingsformulier via mail toegezonden. Op het moment dat deze geïnteresseerde een bod wilt uitbrengen, vragen wij om het ingevulde biedingsformulier aan onze backoffice via mail toe te zenden, waarna je hierover wordt geïnformeerd.

 • Ik heb gekozen voor plattegronden. Hoe laat ik deze maken?

  Indien 'plattegronden' in het door jouw gekozen pakket zit, zullen deze tegelijkertijd c.q. tijdens de afspraak met de fotograaf worden gemaakt.

 • Ik heb meerdere biedingen op mijn huis. Hoe pak ik dat aan?

  In overleg met Slimmeverkopers.nl wordt op dat moment de procedure bepaald. Dat kan bijvoorbeeld middels een zogenaamde inschrijving. Meerdere kandidaat-kopers kunnen dan een uiterst bod uitbrengen, waarna jij de keus maakt met wie je tot een koopovereenstemming wilt komen.

 • Ik heb mijn huis mondeling verkocht. Hoe verder?

  Onze backoffice zal bij een mondelinge overeenstemming de voor de koopovereenkomst benodigde gegevens van de koper opvragen d.m.v. het aanmaken van een online dossier voor de koper. Nadat deze gegevens zijn ontvangen gaat Slimmeverkopers.nl aan de slag met maken van een concept van de koopovereenkomst. Zowel koper als verkoper kunnen in het online dossier het concept beoordelen. Nadat koper en verkoper akkoord zijn met het concept kan de definitieve koopovereenkomst gemakkelijk en snel digitaal worden getekend.

 • Ik heb rechtstreeks een bod ontvangen van een kijker. Wat nu?

  Laat onze backoffice via mail weten, dat je rechtstreeks een bieding hebt ontvangen, zij zullen dit oppakken door toezending van het biedingsformulier aan de betreffende bieder.

 • Mag ik zelf onderhandelen?

  Uiteraard mag je zelf onderhandelen (in pakket 3 dien je de onderhandelingen zelf te doen). De vraag is echter of het verstandig is om zelf te onderhandelen. Als professionele makelaar weet Slimmeverkopers.nl hoe je met biedingen moet omgaan. Zeker als er een aankoopmakelaar bij betrokken is. Wij adviseren je sterk om de aankoopmakelaar naar ons door te verwijzen (m.u.v. pakket 3). Het is in ieder geval van belang, dat Slimmeverkopers.nl op de hoogte is van je onderhandeling. Je kunt dan altijd terugvallen op onze expertise om je verder te helpen.

 • Wanneer komt mijn huis op Funda.nl?

  Nadat alle gevraagde gegevens/informatie over jouw huis in het online dossier zijn verwerkt en de foto’s (optioneel plattegronden, video en overige aanvullende diensten) door ons zijn ontvangen, wordt jouw huis op Funda en Slimmeverkopers.nl gepubliceerd. De verkoop gaat nu daadwerkelijk van start. Je krijgt hierover een mail gestuurd, zodat je precies weet wanneer jouw woning online gaat.

Heeft u een andere vraag?

Gebruik het onderstaande formulier om hem te stellen. Of bel ons;

085 7737 377